Glavni cilj Reiwaga je zadovoljstvo klijenata!

Naše strategije - naši ciljevi

Uspjeh i ugled Reiwag grupe kao “kvalitetnog pružatelja usluga“ može se jednostavno objasniti: Klijenti su zadovoljni uslugom najviše kvalitete, inovativnim rješenjima i individualnim pristupom. Moto REIWAG-ovih djelatnika glasi: Želimo zadovoljiti naše klijente“. Taj zahtjev obvezuje sve djelatnice i djelatnike – jučer, danas i u budućnosti. Promjene u Facility Managementu događaju se velikom brzinom. Zbog toga REIWAG ostaje uvijek u pokretu i vjeran najstrožim kriterijima kvalitete. To je obećanje dano našim klijentima.


Klijenti REIWAG-a uživaju preciznost i prefekciju bez kompromisa

Jedna od osnova uspješnog Facility Managementa je: „Poznavanje poslovanja klijenata“. Zbog toga su sve usluge REIWAG-a tako koncipirane, kako se i provode:
Kompetentna, učinkovita i visokovrijedna pomoć na usluzi klijentima. Samo na takav naćin mogu svi klijenti REIWAG-a uživati u izvrsnoj kvaliteti i dobro usklađenom stupnju usluga na najvišem nivou.
Preciznost u izvršavanju usluga, perfekcija u rješenju – bez kompromisa. Tako ostaju REIWAG i Vi kao cijenjeni klijent uvijek među prvima.


Inovacije donose prednosti REIWAG-ovim klijentima

Nije najeftinije rješenje najbolje, već trajno ekonomično rješenje. Nekretnine i tehnologija se brzo razvijaju – a time i zahtjevi za poduzetnike. Zbog toga je važno već danas misliti na sutra.


Ovisno da li se radi o maksimalizaciji efikasnosti u jednom novom objektu ili o projektu sanacije jedne starije nekretnine, sa REIWAG- ovim rješenjima ste uvijek korak naprijed.

Sa inteligentnim i inovativnim REIWAG-ovim rješenjima dobivate uvijek nove poticaje za očuvanje vrijednosti nekretnine. Naravno, prilagođena su svim područjima Facility Managementa i uvijek individualno potrebama klijenata.

„Garancija kvalitete“ znaći čvrsto i sigurno držanje uzdi


Garancija najbolje kvalitete znaći čvrsto i sigurno držanje uzdi u vlastitim rukama. Zbog toga se REIWAG brine da kao „jedan za sve“ pružatelj usluga provodi gotovo sve usluge direktno putem vlastitih djelatnika.

Pružanje vlastitih usluga kod REIWAG-a iznosi oko 90%, samo mali dio rijetkih ili specijalnih usluga (npr.garantni rok) provode preko partnerskih tvrtki.

Također i te partnerske tvrtke REIWAG-a pažljivo su odabrane i rade sukladno najstrožim kriterijima kvalitete REIWAG-a. To čini REIWAG neovisnim i fleksibilnim za klijente. U praksi: kompetencija, učinkovitost na najvišem nivou kvalitete.